понедељак, 23. јануар 2017.

Budite lepe i dok vezbate

Veoma bitno za svaku osobu,zeleli da priznamo ili ne,jeste dobar izgled.Vec sam pricala o tome koliko je vazan taj prvi susret i kako coveka neko moze proceniti za svega 3 sekunde.Dakle spoljasni izgled nije najbitniji ali jeste vazan i na mnogo nacina moze biti presudan.
Kad kazem spoljasni izgled (ovo moram naglasiti) ne mislim na to da morate izgledati kao Holivudske zvezde,vec mislim da morate biti negovani,cisti,da vodite racuna o sebi i o svojoj odeci.
  Kao sto vodite racuna o tome kako izgledate,isto tako morate voditi racuna i dok vezbate,bilo da je to u teretani ili u parku ili u kuci.Zamislite situaciju,odete u teretanu punu lepih mladica i svidi vam se neko od njih i zeleli bi ste da stupite u neki kontakt.Znojavi ste (sto je i razumljivo u tom trenutku),ali i vasa sportska odeca je potpuno neugledna i sve je propalo.Ili vidite vaseg moguceg poslodavca i obrukate se pred njim.Bas zbog toga morate voditi racuna cak i dok vezbate.

    Da ne bi ste se preterano osecali na znoj,obavezno se istusirajte pre vezbanja,a zatim namazite kremu protiv znoja i na mestima na kojima se najvise znojite stavite dezodorans u stiku koji stiti duze od 24 casa,
     Pri ruci uvek imajte vlazne antibakterijske maramice i papirne maramice.
     Tokom vezbanja pijte vodu.
     Koristite peskir kako bi ste upili sto vise znoja.

Sto se tice same sportske odece veoma je bitno:
           Da vam odeca bude udobna,dakle,ne treba da vas steze ili zulja.
           Nosite grudnjak koji pruza dobru potporu grudima.Treba da bude cvrst,ali da pruza slobodu kretanja.
           Pazite na gornji deo odece koju birate.Materijal treba da vam pruzi zastitu tokom znojenja i da ne dozvoli da sav znoj ode u odecu i da pri tom ona bude teska.

Nekada se verovalo da je pamuk idealan za vezbanje,ali on svu vlaznost zadrzava u sebi,te odeca postaje teska i nezgodna za nosenje.Zato se sada smatra da su sinteticki materijali mnogo bolji kada je sportska odeca u pitanju.
             Kada birate odecu za sport,birajte kvalitetnu,udobnu i lepu.



Нема коментара:

Постави коментар

Manipulatori-ucenjivači.Kako da ih pobedite?

Nažalost manipulatora ili ucenjivača uvek je bilo u svim sferama života.Nekada smo ih svesni, odnosno ucenjivač nas svesno ucenjuje nečim d...